Qui som?


L'any 1994 a SEFED FRUITS, S.A.S. iniciem a Lleida la nostra activitat destinada bàsicament a la compra, venda i distribució de fruita fresca i de verdura a nivells nacional i internacional. Des de llavors, hem anat introduint una línia de comercialització de productes derivats de la fruita amb marca pròpia i, actualment, treballem amb quatre clars objectius: la comercialització de fruita fresca i verdura; la producció integrada; la comercialització i distribució de productes de fruita amb marca pròpia i l'elaboració de productes de la fruita.


D'una banda, en el mercat nacional, hem aconseguit un esplèndid posicionament respecte de competidors d'altres comunitats, entrant a mercats tradicionalment localistes. A SEFED FRUITS, S.A.S. també subministrem matèries primeres als principals productors de derivats làctics i d'altres productes amb la fruita com a base o ingredient.


D'altra banda, en els mercats exteriors, comercialitzem aproximadament un 60% de la nostra producció a nivell d'expedicions intracomunitàries i d'exportacions a tercers països. Itàlia és una de les principals destinacions, fet que reafirma les qualitats de la fruita de Lleida. D'altres mercats habituals de la nostra producció tant a nivell de fruita fresca com de productes derivats, són: França, Suècia, Alemanya, Suïssa, Bèlgica, Noruega, Gran Bretanya, Irlanda, etc., encara que també establim relacions comercials amb tercers països com Estats Units, Canadà, Brasil...

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Contribuyentes