martes, 27 de septiembre de 2011

Simulació d'Empreses amb Finalitats Educatives (SEFED)

Què és?

Es un programa subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu (FSE) que té com a finalitat capacitar persones en el camp de l'administració d'empreses, mitjançant la metodologia de la simulació. Sefed Fruits SAS és l'empresa simulada de Lleida que manté relacions comercials amb una xarxa internacional de més de 5000 empreses simulades.

Col·lectiu al qual s'adreça:

Persones en situació d'atur. Per participar-hi és imprescindible estar inscrit/a a l'oficina del SOC en el moment d'iniciar el curs.

 

El programa SEFED a Lleida

El programa SEFED a Lleida es desenvolupa a l'Institut Municipal d'Ocupació "Salvador Seguí" i la seva finalitat principal és oferir una formació útil i pràctica a aquelles persones que estiguin interessades en el món de l'administració i la gestió d'empreses.
La metodologia, eminentment pràctica, es planteja a partir de l'empresa simulada Sefed Fruits SAS , l'activitat de la qual se centra en el sector de la fruita i dels seus derivats, ja que Lleida és un dels principals productors de fruita fresca, tant a nivell nacional com internacional.
L'estructura de l'Àrea d'Administració de l'empresa és la següent:
Recepció
Departament de Comercial
Departament de Vendes
Departament de Compres
Departament de Màrqueting
Departament de Personal
Departmanet de Qualitat
L’alumnat recorre, durant el temps d'estada al SEFED, els departaments de l’empresa que més l’interessen i pot completar la seva formació amb un període de pràctiques en empreses reals o bé, en alguns casos, amb estades a l’estranger en les quals tenen l’oportunitat de treballar en empreses reals o simulades.
Paral·lelament a l'estada a l'empresa, i per reforçar o adquirir els coneixements teòrics necessaris a l'hora de desenvolupar-hi l'activitat de forma òptima, l’alumnat disposa d'una aula d'autoaprenentatge i d'un/a assessor/a que l'ajudarà a avançar en les matèries de català, informàtica i anglès.
Per a més informació sobre el programa SEFED visiteu: http://www.inform.es/

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Contribuyentes