lunes, 24 de septiembre de 2012



PASTÍS DE POMA 


Ingredients:
• 4 a 6 pomes segons la mida.
• 3 ous.
• 150 gr. sucre.
• 130 gr. mantega o margarina.
• 200 gr. farina.
• 1 sobret llevat en pols (Royal).
• Un rajolí de brandi.
• Un pessic de sal.

Preparació:
Partir les pomes en quarts i filetejar-les molt fines sense arribar a baix, reservar-les. Posar en un bol els ous i el sucre, batent enèrgicament fins escumar, afegir la margarina i el brandi, tornar a barrejar. Seguidament afegiu la farina i el llevat (tamisades) i la sal. Abocar la barreja en un motlle d’uns 30 cm. de diàmetre (millor si és desmuntable) i posar sobre les pomes. Introduïu al forn preescalfat a 180º durant 25/30 minuts. Traiem del forn, deixar refredar, desemmotllar i empolvorar amb sucre glacé per sobre el pastís.

1 comentario:

  1. Quina pinta més bona!! això diu menja'm!! Us asseguro que probaré de fer-la. Molt bé la secció de receptes, ànims i endavant.

    ResponderEliminar

Contribuyentes