martes, 25 de marzo de 2014

XI FIRA INTERNACIONAL D’EMPRESES SIMULADES

Els dies  12, 13 i 14 de març vam tenir l’ocasió de poder assistir i participar en la XI Fira d’empreses simulades, que va tenir lloc a Barcelona.

El primer dia vam gaudir força preparant i decorant el nostre estand, per tal que quedés acollidor i funcional.  Vam fer les primeres visites, i va ser llavors quan ja ens vam ficar en situació i tot va anar sorgint d’una manera fluïda.

El segon dia, podem qualificar-lo com el dia més intens de la Fira, quant a visites, i per tant el més productiu.

El tercer dia, tot i ser el darrer, va ser també bastant intens i profitós.

El fet de poder gestionar compres i vendes in situ aplicant el que hem estat aprenent en la nostra empresa simulada, ho fa tot molt més real i et fa prendre consciència de la utilitat i el valor de la metodologia emprada en aquest curs.

Aquesta Fira et dóna l’ocasió de poder treure la teva part més activa i enginyosa per tal de realitzar d’una manera eficient la tasca comercial que requereix la situació.

Vam poder establir importants relacions comercials, per una banda fent nous contactes i, per l’altra, millorant la relació existent amb els nostres clients.

Va ser una experiència personal i professional molt positiva i enriquidora. Una bona oportunitat per establir relacions comercials i poder conèixer personalment als companys d’altres empreses simulades.

Primer dia. Tot preparat per començar!


En plena acció. Realitzant gestions


Comercials satisfets d’un bon dia de feina






No hay comentarios:

Publicar un comentario

Contribuyentes