martes, 25 de marzo de 2014

XI FIRA INTERNACIONAL D’EMPRESES SIMULADES

Els dies  12, 13 i 14 de març vam tenir l’ocasió de poder assistir i participar en la XI Fira d’empreses simulades, que va tenir lloc a Barcelona.

El primer dia vam gaudir força preparant i decorant el nostre estand, per tal que quedés acollidor i funcional.  Vam fer les primeres visites, i va ser llavors quan ja ens vam ficar en situació i tot va anar sorgint d’una manera fluïda.

El segon dia, podem qualificar-lo com el dia més intens de la Fira, quant a visites, i per tant el més productiu.

El tercer dia, tot i ser el darrer, va ser també bastant intens i profitós.

El fet de poder gestionar compres i vendes in situ aplicant el que hem estat aprenent en la nostra empresa simulada, ho fa tot molt més real i et fa prendre consciència de la utilitat i el valor de la metodologia emprada en aquest curs.

Aquesta Fira et dóna l’ocasió de poder treure la teva part més activa i enginyosa per tal de realitzar d’una manera eficient la tasca comercial que requereix la situació.

Vam poder establir importants relacions comercials, per una banda fent nous contactes i, per l’altra, millorant la relació existent amb els nostres clients.

Va ser una experiència personal i professional molt positiva i enriquidora. Una bona oportunitat per establir relacions comercials i poder conèixer personalment als companys d’altres empreses simulades.

Primer dia. Tot preparat per començar!


En plena acció. Realitzant gestions


Comercials satisfets d’un bon dia de feina


lunes, 10 de marzo de 2014

OFERTES FIRA


Durant la fira, gaudeix de les nostres promocions! 
Aprofita-les!

OFERTA 1
OFERTA 2
OFERTA 3
viernes, 7 de marzo de 2014

REDESCOBREIX EL SABOR

SEFEDFRUITS, SAS ofereix la millor qualitat dels productes de les terres de ponent, caracteritzats per la seva producció integrada, en què només utilitza productes respectuosos amb la salut humana i el medi ambient, per així poder gaudir d'uns sabors excepcionals.

FIRA 2014


SEFED FRUITS AMB LA 11a Fira Internacional d'Empreses Simulades Barcelona 2014

Com ja sabeu, els propers dies 12, 13 i 14 de març tindrà lloc a Barcelona la 11a Fira Internacional d'Empreses Simulades. Aquest esdeveniment es porta a terme de forma biennal, i acull una gran multitud d’empreses simulades d’arreu. 

Un any més, SEFED FRUITS participem de forma activa rebent al nostre estand nombrosos clients i visitants. A dia d'avui, tenim programades un gran nombre de visites, moltes de les quals ens permetran estrènyer relacions amb clients i proveïdors habituals.

A més a més, també tindrem l’oportunitat d’iniciar relacions comercials i obrir nous mercats amb empreses d’arreu.

Esperem que gaudiu de la fira i us convidem al nostre estand! ;)

Ens trobareu al pavelló 3, número A18. Us posem la nostra situació a continuació:

 

Contribuyentes